Online Open Dagen

Beste ouder(s)/verzorger(s) en natuurlijk leerlingen van de basisschool!

De Open Dagen kunnen in deze tijd, zoals jullie zullen  begrijpen, niet ‘live’ op school. Om jullie  toch in de gelegenheid te stellen om vragen te stellen bieden wij de mogelijkheid om via chat vragen te stellen aan eén óf meer van onze collega’s.  Zij zitten op vrijdag 22 januari (15:30 tot 18:30 uur)  en zaterdag 23 januari (11:00 uur tot 13:00 uur)  klaar om jullie  vraag meteen te beantwoorden..

Indien jullie het plezierig vinden om een van onze medewerkers wat langer en op een ander tijdstip te spreken, schroom  dan vooral niet om contact op te nemen met de school. Er wordt dan een belafspraak gemaakt. Ons telefoonnummer is: 023 – 5251702. We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 – 16.30 uur.

De live sessies zullen via het programma Teams uitgevoerd worden, Teams hoeft gedownload te worden. Deelnemen kan door op de foto te klikken van één van onze medewerkers. Wel is het belangrijk dat dat via een laptop of computer gebeurt en niet via een telefoon of tablet.

Inschrijven voor deze sessies is niet nodig.

Directie

Arjan van Waveren, directeur, en/of
Mardike de Goede, adjunct-directeur, voor alle vragen over het onderwijs op De Hartenlust

Klik op de foto voor de live chat.

Klik hieronder voor een presentatie van de directie

Teamleiders

Bernadette de Jong, en/of Mary van Duijn, voor voor alle vragen over de aanmelding en het havo-opstroom programma.

Leerlingbegeleiding

Karen Hoeijmakers, Trajectbegeleiding, en/of Fred Raps, zorgcoördinator, voor alle vragen over leerlingbegeleiding op De Hartenlust

Mentoraat

Jennifer Bas, en/of Mathilde Loerts, voor alle vragen over het mentoraat op De Hartenlust