Groep 8

Voor een digitale rondleiding met drone, interessante filmpjes over Top-uren sport, kunst en Cambridge Engels, leuke spelletjes en meer:  kijk bij groep 8 interactief

Ook hebben wij een presentatie voor ouders. (werkt o.a. in Chrome en Safari)

Wilt u graag een informatiepakket van De Hartenlust ontvangen, vult u dan de onderstaande aanvraag in..

Aanvragen Informatiepakket

Heeft u nu al vragen, wacht dan niet tot de Open Dagen en bel of mail ons dan: info@hartenlustschool.nl / 023 525 17 02
Voor vragen per  Whats-App:  06-34304613

Dit is De Hartenlust…

De Hartenlust is onderscheidend

De Hartenlust onderscheidt zich van andere mavo-scholen door het programma ‘Op naar de Havo’. Leerlingen in klas 1 en 2 die havocapaciteiten laten zien, helpen we opstromen naar een havoklas op een andere school d.m.v. het aanbieden van leerstof en toetsen op havoniveau. Wij garanderen bovendien een plaats in een havoklas op Het Schoter als een leerling kan en wil opstromen, zelfs gedurende het schooljaar. De Hartenlust onderscheidt zich bovendien door een bijzonder breed onderwijsaanbod. Wij kennen TOP-uren voor alle leerlingen en bijzondere examenvakken als beeldend vorming en informatietechnologie. De Hartenlust is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en laat zich nadrukkelijk kenmerken als persoonlijk, veilig en kleinschalig.

De Hartenlust in het kort:
• Persoonlijk, veilig en kleinschalig
• Gestructureerde lessen van een uur
• TOP-uren Cambridge Engels, sport en kunst
• Programma ‘Op Naar De Havo’ in klas 1 en 2
• Examen doen in beeldende vorming en informatietechnologie
• Zeer goede slagingspercentages
• Een prachtig monumentaal pand

Het aanmeldformulier kan vanaf 8 februari ingevuld worden

Klik hier voor de aanmeldprocedure

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube