Klik hier voor informatie over laptops voor de nieuwe brugklassers

Voor een leuk beeld van de school, met o.a. filmpjes over de sportklas, de kunstklas en Cambridge Engels, het mentoraat, de zorg en informatietechnologie:   Ontdek de Hartenlust!

Ook hebben wij een presentatie voor ouders. (werkt o.a. in Chrome en Safari)

DE HARTENLUST IS ONDERSCHEIDEND

De Hartenlust onderscheidt zich van andere mavo-scholen door het programma ‘Op naar de Havo’. Leerlingen in klas 1 en 2 die havocapaciteiten laten zien, helpen we opstromen naar een havoklas op een andere school d.m.v. het aanbieden van leerstof en toetsen op havoniveau. De Hartenlust onderscheidt zich bovendien door een bijzonder breed onderwijsaanbod. Leerlingen in de onderbouw kunnen kiezen voor de sportklas, de kunstklas en Cambridge Engels. Ook bieden we Spaans in de brugklas als buitenschoolse activiteit voor wie dat graag wil. Daarnaast kennen we bijzondere examenvakken als beeldende vorming, LO2 (lichamelijke opvoeding) en informatietechnologie. De Hartenlust is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en laat zich nadrukkelijk kenmerken als persoonlijk, veilig en kleinschalig.

De Hartenlust in het kort:
· Persoonlijk, veilig en kleinschalig;
· Gestructureerde lessen van een uur;
· Cambridge Engels, sportklas en kunstklas;
· Programma ‘Op Naar De Havo’;
· Examen mogelijk in LO2 (lichamelijke opvoeding) , beeldende vorming en informatietechnologie;
· Alle leerlingen hebben een eigen laptop;
· Zeer goede slagingspercentages;
· Een prachtig monumentaal pand

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube