Beste leerling van groep 8,

We willen je heel graag onze mooie school laten zien en vertellen wat we je allemaal te bieden hebben.
Als je vragen hebt, mag je natuurlijk altijd de school bellen: 023 – 525 17 02.
Hopelijk tot snel!

De Hartenlust is onderscheidend
De Hartenlust onderscheidt zich van andere mavo-scholen door het programma ‘Op naar de Havo’. Leerlingen in klas 1 en 2 die havocapaciteiten laten zien, helpen we opstromen naar een havoklas op een andere school d.m.v. het aanbieden van leerstof en toetsen op havoniveau. Wij garanderen bovendien een plaats in een havoklas op Het Schoter als een leerling kan en wil opstromen, zelfs gedurende het schooljaar. De Hartenlust onderscheidt zich bovendien door een bijzonder breed onderwijsaanbod. Wij kennen TOP-uren voor alle leerlingen en bijzondere examenvakken als beeldend vorming en informatietechnologie. De Hartenlust is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en laat zich nadrukkelijk kenmerken als persoonlijk, veilig en kleinschalig.

De Hartenlust in het kort:
• Persoonlijk, veilig en kleinschalig
• Gestructureerde lessen van een uur
• TOP-uren Cambridge Engels, sport en kunst
• Programma ‘Op Naar De Havo’ in klas 1 en 2
• Examen doen in beeldende vorming en informatietechnologie
• Zeer goede slagingspercentages
• Een prachtig monumentaal pand

Het aanmeldformulier kan vanaf 8 februari ingevuld worden

Klik hier voor de aanmeldprocedure

GROEP 8 INTERACTIEF

Online Open dagen:
Vrijdag 22 januari van 15.30 – 18.30 uur

Zaterdag 23 januari van 11.00 – 13.00 uur

Aanmelddata:

na het insturen van het aanmeldformulier ( va. 8 februari te downloaden) kun u inloggen om in te schrijven op beschikbaar moment van 1 t/m 9 maart.

Bekijk hieronder alvast het magazine!

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube