De Hartenlust van A-Z

Alles wat je over De Hartenlust moet weten, vind je in deze digitale Schoolgids. In de linkerkolom staat (bijna) alles waar je op De Hartenlust mee te maken kunt krijgen. Wil je meer weten over een bepaald begrip? Kijk dan in de linkerkolom en klik er op.

Ziekte

Als een leerling wegens ziekte niet naar school kan, moeten de ouders/verzorgers dat vóór 08.15 uur doorgeven aan de administratie. Het telefoonnummer daarvoor is: 023 525 1702.

Wordt een leerling tijdens de schooldag ziek, dan wordt dat altijd aan de ouders/verzorgers gemeld.

Is de leerling weer beter, dan melden de ouders/verzorgers via 023 525 1702 dat hun zoon/dochter is hersteld of laten een ondertekend briefje door de leerling bij de administratie inleveren.

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube