maandag 6 september 2021

Texelnieuws klas 2!

Dag 1 op Texel

Zingende en juichende kinderen in de bus! We zijn vertrokken! Een voorspoedige reis en een mooie overtocht naar Texel.  Vanaf de fietsverhuur zijn we naar de garnalenboot gefietst. Het fietsen ging prima! De garnalenboot ook, behalve dan dat het visnet iets te zwaar was om omhoog te tillen. Toen dat was gelukt bleek de vangst groot: behalve garnalen, een flinke tong, zeesterren, een rode poon, en krabben.

Op het park bleek dat de huisjes nog niet beschikbaar waren. Als troost kregen we allemaal een heerlijke patatmaaltijd met een snack en drinken. Van het huis!

Het indelen van de huisjes is altijd een flinke klus. Wie zit waar en naast wie. En toch  ging het snel. Het avondspel op het park was erg gezellig en om 11 uur waren alle leerlingen in het eigen huisje. (denken we..)

Morgen een nieuw bericht!

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube