woensdag 8 september 2021

De derde dag op Texel

Na een rustige nacht (denken we…) wederom wakker met een heerlijk zonnetje en bijna geen wind. We merken wel dat ze moe worden want het wakker maken gaat steeds lastiger. Ook komt niet elke instructie helder bij ze binnen. Vandaag hadden we het schaduwprogramma van de dinsdag. De groep die dinsdag het eiland op ging bleef vandaag op het park voor de sportieve en creatieve opdracht en andersom.

Van het park kregen we de kans om met de leerlingen uit vier huisjes een nieuwe zwemactiviteit te proberen: aquabootcamp. Balanceren op een plank in het water en oefeningen doen. Er kwamen vermoeide, maar zeer enthousiaste leerlingen terug. Misschien dat we dat vaker kunnen doen dus.

Het avondprogramma was een puzzel/speurtocht door het bos. Spannend voor de meeste leerlingen, maar gelukkig zijn ze allemaal terug. (denken we…. Nee hoor we weten het zeker😊)

Nu slapen ze (denken we..). Morgen naar de Slufter! En disco natuurlijk

Visit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube